Contact en meer...

Nieuwsbrief - Spotler

Wil je je adressenbestand veilig bewaren, A/B splittesten uitvoeren, heldere rapportages ontvangen en gebruik maken van je actuele content? En wil je vooral geen tijd steken in technische aspecten en dubbel contentbeheer? Kies dan voor Smartsite CMS in combinatie met Spotler. In Spotler vonden wij de beste partner om Smartsite-gebruikers snel en effectief met nieuwsbrief-marketing aan de slag te laten gaan.

Contentkoppeling Smartsite-Spotler

Met Smartsite CMS en Spotler combineer je het beste van twee werelden. Met Smartsite publiceer je alle content op gecontroleerde wijze naar de gewenste publicatiekanalen, zoals een nieuwsbrief. Spotler zorgt vervolgens voor de opmaak, het abonneebeheer, het correct verzenden van nieuwsbrief, het automatische verwerken van de respons (bounces, afmeldingen) en het genereren van statistieken over de aflevering.

In het CMS geef je aan welke content geschikt is voor de nieuwsbrief en voor welke interessegroep. Je informeert abonnees daarmee niet alleen over actuele, maar ook over relevante zaken. Interessegebieden kunnen bestaan uit actuele onderwerpen, maar kunnen ook geografisch bepaald zijn (bijvoorbeeld wijken of dorpskernen).

Contentinterface

De contentinterface tussen Smartsite en Spotler werkt op basis van RSS (Really Simple Syndication). Een op XML gebaseerde open standaard voor de uitwisseling van data tussen twee systemen. Maar daar heb je gelukkig geen omkijken naar. Seneca realiseert de RSS-feed en Spotler zorgt voor de rest. Daardoor heb je alle tijd om te focussen op het creëren van de juiste content voor de juiste doelgroep.

De Pluspunten

Met Spotler maak je snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven en online enquêtes, De software is gericht op de niet-technische marketeers die geweldige resultaten willen behalen. Spotler is de enige e-mail marketing service provider die 4 jaar achter elkaar nr. 1 is geworden in de Emerce 100.

Spotler onderscheidt zich met:

 • de prettigste nieuwsbrief-software (#1 koopreden van ruim 2700 klanten)
 • brede ondersteuning met trainingen, praktische kennis en directe telefonische support door een groot team van experts
 • CRM-koppelingen voor efficiënt abonneebeheer
 • ISO 27001 gecertificeerd voor veilige opslag van klantdata

Door de actuele content uit Smartsite direct te gebruiken voor de nieuwsbrief hoeft deze content niet opnieuw ingevoerd te worden in Spotler en voorkom je fouten. Daarnaast bespaar je tijd. Vooral wanneer de frequentie van je e-mailcampagnes hoog is.

Spotler proberen en contact

Weten wat de Smartsite-Mailplus-contentinterface voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of probeer Spotler alvast 30 dagen gratis!

 

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies