Contact en meer...

Publiceer naar PDF

Combineer de voordelen van internet en drukwerk. Genereer actuele brochures: ter download of als pdf voor kwaliteitsdrukwerk.

Geef eenduidige informatie door je actuele content op één plek te beheren en op verzoek te presenteren. Nooit meer verouderde informatie of ingewikkelde distributie van drukwerk. Site bezoekers bekijken je actuele content in een webpagina of downloaden deze als opgemaakte pdf (brochure). Deze pdf wordt in hoge drukkwaliteit aangemaakt en is daardoor ook geschikt om direct naar de drukker te verzenden.

Eén brochure voor HTML, PDF en drukwerk

Met de Brochuregenerator combineren we de voordelen van internet en drukwerk. De actuele digitale informatie in het CMS vormt de basis voor alle publicatievormen. Dubbel beheer van informatie is niet meer nodig. Contentblokken die in meerdere folders terugkomen, hoeven slechts op één plek geactualiseerd te worden.

Volledige controle

Templates kunnen worden gerealiseerd voor de PDF-productie. Denk bijvoorbeeld aan A3 of A4 formaat en brochures met meerdere pagina’s. Daarna kun jij de ontwikkeling van elke brochure tot in detail sturen. Dankzij de sterke CMS-functionaliteit als versiebeheer, auditing en workflow zorg je dat altijd de juiste infomatie wordt verstrekt .

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies