Contact en meer...

Architectuur

Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën als XForms, Microsoft .Net 4 (ASP.NET) en Windows Communication Foundation. De architectuur van Smartsite is gestructureerd, betrouwbaar én toekomstvast.

Solide basis voor website- en web-applicatiebouw

De kracht van Smartsite 7 ligt in de vertaling van de in Smartsite vastgelegde configuratie van een Smartsite website naar de rijke XForms omgeving. Hiermee wordt een nieuwe kijk gerealiseerd op een bestaande site en kan gebruik worden gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en website- en web-applicatiebouw.

Moderne technologieën en bewezen standaarden 

Voor de gebruikersinterface maakt Smartsite gebruik van XForms. XForms is een W3C standaard die een op MVC gebaseerd ontwikkelmodel biedt voor het bouwen van formulieren, of beter gezegd applicatie-user-interfaces. Server- en cliëntside validatie worden gefaciliteerd, maar ook multi-step forms, webservices en REST interfaces. Dit alles door gebruik te maken van een op XML gebaseerde structuur.

Uitbreidbaar met modules en externe systemen

Samen met een open en goed gedocumenteerde API van Smartsite is integratie met andere systemen en bijvoorbeeld ASP .Net-applicaties eenvoudig te realiseren. Smartsite geeft hiermee invulling aan de Best-of-Breed-gedachte, zodat organisaties niet worden geconfronteerd met een vendor lock-in. Nieuwe functionaliteit of nieuwe functionele modules zijn snel toe te voegen en vereisen geen bewerkelijk upgrade proces en zijn te ontwikkelen op het Microsoft .NET platform. Het simpel toevoegen van een nieuwe DLL, en doorlopen van een aantal installatie- en configuratiestappen maakt de nieuwe functionaliteit snel beschikbaar in het CMS.

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies