Contact en meer...

Beveiliging

Bescherm je informatie met het geavanceerde beveiligingsmodel van Smartsite. Zet gebruikersrollen en Login-functionaliteit in voor het CMS en je site(s).

Beveiligde toegang

Wie krijgt er toegang tot jouw informatie? Dat is natuulijk afhankelijk waar je het publiceert en voor welke doelgroep. Daarom kent Smartsite een geavanceerde beveiligingsmodel. Daarmee heb je grip op toegangbeheer op je website of Intranet, maar ook binnen het CMS. 

Beveiligde webpagina's

Op je website publiceer je vrij toegangelijke informatie die elke bezoeker kan bekijken. Wil je pagina's afschermen? Dan plaats je deze achter een inlogscherm, waar gebruikers alleen toegang toe krijgen via een gebruikersnaam en wachtwoord. 

Single Sign-on

Een Intranet wil je beveiligen tegen toegang door buitenstaanders. Tegelijkertijd wil je geen drempels opwerpen die het gebruik van het Intranet in de weg staan. Daarom koppelt Smartsite met het netwerk van jouw organisatie. Door een koppeling met het AD (Microsoft) of NDS (Novell) logt de medewerker slechts éénmaal in op het netwerk en heeft daarna direct toegang het het intranet, zonder zich opnieuw aan te melden of te identificeren. Bijkomend voordeel is dat informatie op het intranet gepersonaliseerd kan worden weergegeven. 

CMS authorisatie

Of je de contentredactie nu centraal of decentraal belegd, met Smartsite ken je de juiste rechten toe aan rollen en groepen.  Zo krijgen gebruikers alleen rechten op de acties (tonen/bewerken/verwijderen/etc) op basis van de groepen en rollen die aan hen zijn toegekend. 

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies