Contact en meer...

Professioneel Design

Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor alle apparatuur en alle beeldschermformaten.

Design met Oog voor detail

Naast de ontwikkeling van het CMS Smartsite, de realisatie van websites en webapplicaties en het koppelen van verschillende informatiebronnen richt Seneca zich ook op het ontwerpen ofwel grafisch vormgeven van (web)sites. De vormgevers van Seneca hebben oog hebben voor detail, jouw doelgroep en de online klantbeleving. Heb je zelf goede ervaringen met een specifiek ontwerpbureau? Seneca kan prima overweg met een extern aangeleverde vormgeving. Afhankelijk van het project voorzien wij je van de voorwaarden waar een vormgeving aan moet voldoen.

Responsive/ adaptive design

Een modern ontwerp voor een nieuwe (web)site heeft een ‘responsive design’. Dit betekent dat het ontwerp (design) zich aanpast aan de breedte van het scherm van de gebruiker. Wanneer een design zich ook qua functionaliteit aanpast aan het scherm van de gebruiker, spreken we van een adaptive design. Met een responsive/ adaptive design zijn websites ook goed leesbaar op mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones. Een bijkomend voordeel is dat websites die mobiel toegankelijk zijn beter worden gewaardeerd door Google, waardoor ze hoger eindigen in de ranglijsten.

Bootstrap framework

Seneca maakt voor het ontwerpen van sites gebruik van het Bootstrap framework. Bootstrap is gratis en open source. Het bevat responsive HTML en CSS sjablonen voor interfaceonderdelen zoals typografie, knoppen, navigatie en printversies. Het framework bevat vier verschillende breedtes waar ‘manipulaties’ op kunnen worden uitgevoerd. Bij manipulaties kan je denken aan het weglaten van elementen (bijvoorbeeld grote afbeeldingen) of het tonen van alternatieve elementen bij een bepaalde schermbreedte. Het uiterlijk van een site kan er op deze manier op een tablet anders uitzien dan op een Smartphone. In overleg wordt bepaald welk gedrag van de site gewenst is bij bepaalde schermformaten.

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies