Contact en meer...

Snel en taakgericht

Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag en gebruik het heldere dashboard met duidelijke apps om al je sites te beheren.

Taakgericht dashboard

Het Smartsite Dashboard is de centrale plek waar redacteuren en hoofdredacteuren hun taken uitvoeren. Met de taakgerichte aanpak wordt het beheer van content en functionaliteit intuïtief en laagdrempelig. Dit geeft Smartsite 7 een zeer korte leercurve. Het Dashboard bestaat uit drie delen: het bovenste deel geeft toegang tot de apps/taken. Het linkderdeel toont de contentboom en het rechterdeel bestaat uit informatieve widgets.

Handige apps

De taken worden gepresenteerd als ‘apps’. Kleine applicaties waarmee een taak ondersteund en uitgevoerd kan worden. Omdat veel taken bestaan uit het toevoegen of wijzigen van ‘iets’, maakt Smartsite geen wezenlijk verschil tussen het toevoegen van een nieuwsbericht, afbeelding of een nieuwe gebruiker. Juist dit principe versnelt de leercurve van het gebruik van Smartsite CMS.

 

Infomatieve Widgets

Het rechterdeel van het Smartsite 7 Dashboard bestaat uit een overzicht van informatie widgets. Widgets zijn functionele elementen die informatie tonen over het gebruik van het contentmanagement systeem. Denk aan een overzicht van de laatste bewerkingen en systeem gerelateerde zaken zoals actieve gebruikers. Maar ook social media activiteiten kunnen als widget getoond worden op het Dashboard.

Hiërarchische contentboom

De contentboom van Smartsite geeft redacteuren en beheerders inzicht in de structuur van de site en is daarmee een goede kapstok voor het toevoegen en beheren van content en functionaliteit.

Multi-tasking

Een belangrijk aspect van het Dashboard is dat een gebruiker meerdere taken tegelijkertijd kan uitvoeren. In het Dashboard worden deze taken gepresenteerd als afzonderlijke tabbladen. De gebruiker kan met een simpele klik wisselen van de ene taak naar de andere.

 

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies