Contact en meer...

Onbeperkte Mogelijkheden

Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het beste resultaat te krijgen. Profiteer van versiebeheer, archivering, personalisatie, workflow en meer!

Krachttools

Smartsite geeft laagdrempelig toegang tot het beheer van reguliere content en het beheer van complexe zaken zoals het inrichten van contenttypen, security, workflow en SXML (applicatie) ontwikkeling. 

Een consultant van Seneca kan alle functionaliteit naar wens inrichten. Wil je zelf met de rijke functionaliteit aan de slag? Wij trainen je graag zodat je optimaal gebruik kunt maken van het CMS. Webredacteuren, hoofdredacteuren en eindredacteuren trainen we op redactionele processen. Wil je zelf bouwen aan een site? Dan bieden we interessante site building-trainingen aan voor webmasters en site-ontwikkelaars. Een Smartsite training duurt één dag (redactie) tot twee dagen (site building). Waar je behoefte ook ligt, er is altijd een training die aansluit bij jouw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies