Contact en meer...

SEO

Word gevonden door krachtige zoekmachines zoals Google en Bing. Profiteer van zoekmachinevriendelijke webadressen en geef meta-informatie mee aan jouw teksten en afbeeldingen.

Gevonden worden

Verreweg de meeste bezoekers komen op een website via een zoekmachine. Wil je meer bezoekers? Dan zorg je voor een hoge ranking in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Welke algoritmes zoekmachines precies inzetten is een groot geheim. Toch kan je het resultaat met behulp van een CMS prositief beinvloeden. 

Vriendelijke URL's

Smartsite slaat elke pagina op met een zogenaamde "Friendly-URL", een vriendelijk, leesbaar webadres. Uit de URL kan een zoekmachine al opmaken waar een pagina over gaat en hoe relevant deze is bij een bepaalde zoekopdracht. Daarnaast worde de gebruiker door Smartsite gestimuleerd of extra infomatie te geven over de te tonen content. Denk bijvoorbeeld aan de omschrijving van een afbeelding, de omschrijving van de pagina en categorieën of sleutelwoorden die van toepassing zijn op de pagina. 

Mobielvriendelijke sites scoren beter

Per 21 april 2015 heeft Google alle resultaten voor mobiele zoekopdrachten aangepast. De resultaten worden sinds deze datum beïnvloed door de mate van toegankelijkheid van een website voor mobiele apparaten. Denk daarom bij het realiseren van je site ook goed na over de mobiele toegankelijkheid ervan. 

Meer functies

 • Architectuur

  Profiteer van de krachtige combinatie van gebruiksgemak en moderne technologieën...

 • Professioneel Design

  Publiceer sites met een eigen en eigentijds design. Sites die geschikt zijn voor...

 • Geschikt voor alle apparaten

  Creëer, beheer, publiceer én bekijk je content vanaf elk apparaat. Zowel het CMS...

 • Snel en taakgericht

  Ontdek het taakgerichte CMS met de zeer korte leercurve. Ga direct aan de slag...

 • Onbeperkte Mogelijkheden

  Zet de nieuwste ontwikkelingen rondom gebruikerservaring en sitebouw in om het...

<< Alle functies