Contact en meer...

Hosting

Seneca hosting is de professionele oplossing voor het huisvesten van je website op een Smartsite Content Management Server. Seneca neemt hierbij alle verantwoordelijkheid voor beschikbaarheid en technisch beheer. Profiteer van de optimale zorg en veiligheid voor jouw informatie. Dankzij dubbel uitgevoerde firewalls, een actief patch-beleid en geavanceerde hosting- en monitoringtechnieken. Een veilig haven voor jouw websites en intranet.

Veilig & beschikbaar

Laat jij je website en/of intranet hosten door Seneca? Dan profiteer je van de optimale zorg en veiligheid van jouw informatie. Door Seneca gehoste sites worden automatisch meegenomen in het patchbeleid van Smartsite en Microsoft. Het gebruik van de up-to-date software is cruciaal voor de veiligheid en beschikbaarheid van je omgeving. Dankzij geavanceerde monitoringtools en proactief ingrijpen staat Seneca garant voor een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid van jouw webomgeving.

Kennis van zaken

Seneca heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het hosten van websites en intranetten. Door de flinke portie kennis van moderne hosting- en monitoringtechnieken is Seneca in staat om snel, proactief en adequaat te reageren op incidenten in jouw hostingomgeving. Heb je vragen? Dan staan de gecertificeerde medewerkers van Seneca voor je klaar om jou van een passend antwoord of oplossing te voorzien.

Hosting aanvragen

Benieuwd naar onze hosting-aanpak? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.