Contact en meer...
Sfeerbeeld voor het event 'Intranet bij de overheid' 2019
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op donderdag 14 februari 2019

Ervaar het Sociaal Intranet van Heerlen op ‘Intranet bij de Overheid'

Ben je betrokken bij het intranet van een overheidsorganisatie? Dan is het event Intranet bij de Overheid echt iets voor jou. Je kunt niet alleen presentaties bijwonen over inspirerende intranetten van andere overheidsorganisaties. Ook kun je jouw vragen en opmerkingen delen in kleinschalige interactieve sessies. De bijeenkomst vindt op 14 maart 2019 plaats in Nieuwegein.

Het programma van Intranet bij de Overheid staat bol van presentaties en interactieve sessies over thema’s als adoptie en kennis delen. Ook zijn er sprekers uit de praktijk die vertellen over hun ervaring met een Sociaal Intranet. Carine Jamin, senior communicatieadviseur bij gemeente Heerlen, is één van de sprekers.

Gemeente Heerlen heeft vorig jaar een Sociaal Intranet afgenomen van Seneca en is trots op de gemaakte stappen. Carine Jamin vertelt aan de organisatie van het event “Ons oude intranet was als een pdf op een scherm. Ons nieuwe platform werkt intuïtief en biedt veel mogelijkheid tot interactie. Het is daardoor een heel prettig en modern communicatiemiddel. Het sluit bovendien aan bij hoe veel mensen in het dagelijks leven met sociale media omgaan.

De bijeenkomst Intranet bij de Overheid wordt georganiseerd door Communicatiebureau De Walvis. Dit bureau organiseert events over intranet en is volledig onafhankelijk. 

let op: dit evenement vond plaats op 14 maart 2019. Inschrijven is dus niet meer mogelijk

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws