Contact en meer...
Smartsite 7 nieuwe release
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op woensdag 6 juli 2016

Nieuwe release Smartsite 7.5 is messcherp

Seneca presenteert met trots Smartsite 7.5, een nieuwe release van het bekende content managementsysteem (CMS) Smartsite. De release zit boordevol nieuwe en verbeterde functionaliteit. Versie 7.5 integreert Smartsite met de Formulierenserver, de .Net integratie is verder doorgezet en de introductie van het notification center, de performance profiler én de houdbaarheidsfunctie zorgen voor slim en messcherp contentbeheer.

.Net-integratie

De flexibiliteit van Smartsite is uniek. Geen ander CMS geeft site-builders deze mate van vrijheid om met het systeem aan de slag te gaan. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze vrijheid integreert Seneca in Smartsite 7.5 .Net Razor. Dankzij .Net Razor kunnen niet alleen Sxml-ontwikkelaars met Smartsite aan de slag, maar ook Asp.Net ontwikkelaars. Daarnaast zorgt .Net Razor voor een betere performance ten opzicht van Sxml.

Nieuwe CMS Functionaliteit

Smartsite 7 geeft redacteuren en webmasters slimme opties voor contentbeheer. Zo is versie 7.5 standaard uitgerust met een houdbaarheidsfunctie, een performance profiler die je helpt om de prestaties van de verschillende onderdelen van je site te meten en een notification center waar je alle content- en systeemwijzigen op één centrale plek terugvind. Tot slot integreert Smartsite 7.5 het CMS met Seneca’s Formulierenserver. Een must-have voor het naadloos integeren van (complexe) formulieren in je webpagina’s. 

Upgraden naar Smartsite 7.5

In Smartsite 7 is de redactieomgeving losgekoppeld van de onderliggende content management-laag. Dit maakt upgraden een stuk eenvoudiger. Smartsite 7 is standaard compatible met Smartsite iXperion 1.4 en hoger. Neem voor meer informatie en advies contact op met de Seneca servicedesk op telefoonnummer 015 25 13 777.

 

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws