Contact en meer...
Sfeerbeeld website ProjectTOM
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op woensdag 8 februari 2017

Projecttom.nl: website voor uniek ouderen-project

VeiligheidNL, Nutricia, Philips, ONVZ Zorgverzekeraar en PostNL hebben de krachten gebundeld en zijn dit jaar gestart met een bijzonder programma ter ondersteuning van senioren die thuis willen blijven wonen. Om alle communicatie over het project op één centrale plek te publiceren kreeg Seneca opdracht de nieuwe website www.projecttom.nl te realiseren in het CMS Smartsite.

Project TOM

Veel senioren hechten aan hun vrijheid en willen graag zelfstandig blijven wonen. Omdat niet iedereen naasten heeft die mantelzorg kunnen geven en het aanbod aan ondersteuningsprogramma’s versnipperd is, biedt project TOM uitkomst. De deelnemende partijen bieden gezamenlijk een pakket aan ondersteuning en maatregelen waarvan bewezen is dat ze werken. Daarbij wordt er samengewerkt met vertrouwde lokale professionals, zoals de eigen fysiotherapeut en diëtist. Project Tom is dit jaar met een pilot van start gegaan in de regio Best. In de loop van het jaar gaan, verspreid over Nederland, nog drie testregio’s met project TOM aan de slag.

Informatieve Website en interactief inschrijfformulier

Seneca werd door ONVZ, een van de initiatiefnemers van Project TOM, gevraagd voor de realisatie van de website Projecttom.nl. Op basis van de aangeleverde vormgeving realiseerde Seneca de informatieve website én het interactieve inschrijfformulier. De website is door Seneca in korte tijd gerealiseerd in het CMS Smartsite. Voor het inschrijfformulier heeft Seneca de Formulierenserver ingezet. Daarmee beschikt het redactieteam over de juiste tools om alle content zelfstandig te beheren.

Charles Smeets, innovatiemanager bij ONVZ kijkt met tevredenheid terug op de keuze voor Seneca en de realisatie van de site: “Seneca was de juiste keuze voor de realisatie van de TOM-website. Niet alleen vanwege de flexibiliteit, maar ook vanwege de capaciteit om te denken vanuit het klantbelang.

Bekijk de website en ontdek de kracht van dit innovatieve ouderen-programma op www.projecttom.nl.

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws