Contact en meer...
Sfeerbeeld Smartsite 7.6
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op woensdag 9 november 2016

Smartsite 7.6 biedt social media integratie en méér

De volgende stap maken in content management? Ontdek Smartsite 7.6, de nieuwste release van het bekende content managementsysteem (CMS). Profiteer direct van de nieuwe content management functies voor redacteuren en webmasters. Ervaar het gemak van Social media integratie, volledige grip op online formulieren en het intuïtieve gebruikersgemak van het Smartsite Dashboard.

Verrijking Smartsite 7 Dashboard

Het Smartsite 7 Dashboard is de cockpit van de contentredacteur en webmaster. In Smartsite 7.6 is het gebruiksgemak van het Dashboard aanzienlijk verbeterd. Een infobox toont extra informatie over de achtergrond van een link zonder de pagina te verlaten. Er zijn knoppen toegevoegd voor directe toegang tot Social media accounts en de namen van items in de contentboom zijn door webmasters aanpasbaar geworden.

Social media integratie

Met Smartsite 7.6 Integreer je Twitter en Facebook accounts in je CMS. Het Smartsite Dashboard gaf redacteuren al de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Twitterfeed te tonen. Vanaf nu is het ook mogelijk om berichten vanuit de vertrouwde CMS omgeving te publiceren op Twitter en Facebook. 

Volledig grip op Online Formulieren

Met Seneca’s Formulierenserver biedt Seneca dé oplossing vanuit de cloud voor het realiseren van online formulieren zonder technische kennis. Voor iedereen die volledige controle wil over ingevulde (online) formulieren en deze zelf wil hosten, biedt Smartsite 7.6 uitkomst. Formulieren worden in de cloud ontwikkeld, maar worden aangeboden vanuit het CMS, inclusief de krachtige Smartforms functies van de Formulierenserver. Ingevulde formulieren worden lokaal in het CMS opgeslagen. Het succes van de online formuleren meet je met inzichtelijke en visueel aantrekkelijke statistieken. Vraag naar de mogelijkheden en voordelen van de Formulierenserver (SaaS) versus On premise.

Releasenotes & upgraden

In Smartsite 7 is de redactieomgeving losgekoppeld van de onderliggende content management-laag. Dit maakt upgraden een stuk eenvoudiger. Smartsite 7 is standaard compatible met Smartsite iXperion 1.4 en hoger. Neem voor meer informatie en advies contact op met de Seneca servicedesk op telefoonnummer 015 25 13 777. De releasenotes van Smartsite 7.6 tref je aan op de (vernieuwde) documentatiesite.

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws