Contact en meer...
Sfeerbeeld website Academy Het Dorp
  • Door Thijs Link
  • Geplaatst op donderdag 26 januari 2017

Vernieuwing Het Dorp ondersteund met Academy-website

De komende jaren wordt Het Dorp in Arnhem stap voor stap vernieuwd. Bedrijven en instellingen kunnen zich aansluiten bij Academy Het Dorp om met bewoners en zorgverleners de wijk van de toekomst te ontwikkelen. Om de samenwerking kracht bij te zetten kreeg Seneca opdracht de nieuwe website www.academyhetdorp.nl te realiseren in het CMS Smartsite.

Academy Het Dorp

Meer mogelijk maken voor mensen met een beperking door de inzet van technologie. Dat is de ambitie van Academy Het Dorp. Het Dorp opent haar deuren voor bedrijven en kennisinstellingen om samen met bewoners en zorgverleners de wijk te transformeren tot een gemêleerde, groene en duurzame wijk waar zowel mensen mét als mensen zonder beperking wonen. De inzet van technologie is hierbij onmisbaar. Claudia de Breij, het gezicht van de vernieuwing van Het Dorp, gaat aandacht vragen voor de inzet van nieuwe technologieën waarmee mensen met een beperking meer grip op hun leven krijgen.

Academy Website

Naast zorgprofessionals en cliënten nemen ook bedrijven en kennisinstellingen deel aan Academy Het Dorp. Dit zijn toporganisaties op het gebied van gezondheids-, technologie- en gebiedsontwikkeling. Via de nieuwe website www.academyhetdorp.nl worden deze toporganisaties aangemoedigd zich aan te melden en mee te doen. Samen met mensen met een beperking bedenken en testen zij slimme oplossingen en innovaties die het leven van mensen met een beperking gemakkelijker en zelfstandiger maken.

De website is door Seneca in korte tijd gerealiseerd in het CMS Smartsite. Website-projectleider Karen Kok is zeer tevreden met het bouwproces én het eindresultaat: “We hebben al jarenlang een prettige samenwerking met Seneca en dat zien we ook terug in dit (website) project. Seneca was in staat om de aangeleverde vormgeving in het huidige CMS Smartsite onder te brengen en een prachtig resultaat neer te zetten. Ook dat is de inzet van slimme technologie.

Social Media

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws