Contact en meer...
Formulierenserver

Ben je op zoek naar een formulierenprogramma waarmee je werkelijk alles uit de kast kunt halen? Dan zit je met de Seneca Formulierenserver goed. Of je formulieren nu eenvoudig zijn of complex, met de Seneca Formulierenserver worden ze snel en effectief opgemaakt. De aanwezige standaardformulieren en standaardcomponenten helpen je daarbij op weg. Pas je formulieren aan met de intuïtieve ‘drag-and-drop’ interface en maak ze helemaal naar jouw wens.

Formulierenserver
Sociaal Intranet

Met een corporate intranet voorzie je medewerkers van actuele informatie. Met een Sociaal Intranet voorzien medewerkers elkáár van actuele informatie. Met een Sociaal Intranet van Seneca combineer je beide werelden. Medewerkers weten elkaar te vinden, helpen elkaar en blijven op de hoogte van al het corporate én sociale nieuws. Zet je medewerkers centraal en start met het delen van kennis, kunde en ervaring.

Zakenman en zakenvrouw bekijken content op tablet
Kennissysteem

Vind snel het juiste antwoord. Door kennis en informatie uit de organisatie vast te leggen beantwoord je de meeste vragen in het eerste contact. Door deze kennis ook goed te beheren, blijven de antwoorden uniform en actueel. Je vindt alle relevante informatie op één scherm. De aanwezige informatie is op een slimme manier gekoppeld. Een zee aan informatie die toch overzichtelijk en toegankelijk blijft. Met het kennissysteem van Seneca heb je optimaal grip op het juiste antwoord.

Kennissysteem
Enterprise Search

Hoe zorg je ervoor dat opgeslagen informatie ook snel weer wordt gevonden? Enterprise Search is de uitgebreide zoekfunctie die naadloos integreert in jouw website of Intranet. Met de zoekoplossing doorzoek je met één zoekopdracht verschillende bronnen. De zoekresultaten worden netjes per bron gesorteerd, zodat bezoekers en/of medewerkers snel over de juiste informatie beschikken.

Sfeerbeeld Enterprise Search