Contact en meer...

Training

Met een Training krijg je de kennis en vaardigheden om van jouw project een succes te maken. Op het gebied van communicatie én techniek. Onze trainers geven de nodige tekst en uitleg aan CMS-redacteuren, webmasters en sitebouwers. Een van onze trainers neemt graag contact met je op om jouw uitdagingen en (training)doelstellingen te bespreken. Geef ons jouw leerdoelen door en we voorzien je van een training op maat.

Training die bij je past

Trainingen kunnen klassikaal of individueel worden gevolgd bij jou op locatie. Heb je behoefte aan één-op-één advies voor het werken met onze applicaties? Dan bieden we ook werkplekbegeleiding. Een consultant van Seneca helpt je tijdens je eigen werkzaamheden met tips en trucs.

CMS Trainingen

Wij trainen je graag zodat je optimaal gebruik kunt maken van het CMS Smartsite. Webredacteuren, hoofdredacteuren en eindredacteuren trainen we op redactionele processen. Wil je zelf aan de slag met de bouwstenen van het CMS? Dan bieden we interessante site building-trainingen aan voor webmasters en site-ontwikkelaars. Een Smartsite training duurt één dag (redactie) tot twee dagen (site building). De inhoud van de training stellen we graag in overleg samen.

Vraag een training aan

Waar je behoefte ook ligt, er is altijd een training die aansluit bij jouw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.